Traktorbuli

Az élménytúra célja felfedezni a soproni borvidéket, közelhozni a természetet és szőlőskerteket, megcsodálni a tájat, megnézni, hol terem a soproni kékfrankos. A lenyűgöző táj mellett 3 féle bort kínálunk út közben és természetesen idegenvezetést is biztosítunk. Olyan utakat járunk be, amik csak traktorral járhatóak.

Két útvonal, két program között lehet válaszani.

1.  Három táj vonzásában - a város környéki borvidéket fedezzük fel, a traktorral a Bécsi dombról indulva a Dudlesz erdőig. Közben megcsodáljuk a mindig havas Schneeberget, a Királytölgyet, a kelták kútját, a Fertő csillogó víztükrét és megtudjuk, miért hívják Asszonyvásárnak az egyik dűlőt.

2. A Fertő titka - a Fertő menti borvidék. A traktor végig halad a legnevesebb soproni termelők szőlőskertjei mellett, közben rálátunk a borvidék szívére a Fertő tóra.

A jármű 16 felnőtt személyt tud kényelmesen szállítani. A dűlőtúra ára borkóstolóval, idegenvezetéssel együtt 4500 Ft/fő. A túra minimális létszáma: 8 fő

Érdeklődés: TASCHNER TAMÁS 30/9291204 vagy This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A weboldalt készítette a dentalpannonia.net. A tárhely fenntartója a pannoniahotel.com. A tartalom szolgáltatója: Taschner Tamás.